Kako naručiti?

Gdje i kako izabrati model?

Najnoviji modeli koji su izašli iz Shuz. ateljea nalaze se u našoj galeriji ovdje na stranici “Kolekcije”. Isto tako možeš ih pogledati na Facebook-u na našem page-u “Shuz.” i instagramu gdje svakodnevno objavljujemo “friške” modele 🙂

S obzirom da radimo isključivo po narudžbi i tenisice su ručno oslikane sve izmjene su moguće. Na primjer, sviđa ti se već neki postojeći model ali bi rado izmjenio/izmjenila neki detalj, boju vezica, mašnica ili čak samih tenisica, to je izvedivo. Imaš neku svoju ideju, motiv ili kombinaciju uzoraka i želiš da imaš svoje shuzice koje će posebno za tebe biti personalizirane, u tom slučaju si na pravom mjestu jer upravo takve izazove ovdje u Shuz. radionici najviše volimo. 🙂

Koja veličina mi treba?

Iako radimo na bilo kojoj platnenoj tenisici pogodnoj za oslikavanje (ti nam možeš dati svoje tenisice koje sama kupiš), od početka 2016 godine radimo na svojim Shuz. bijelim platnenim tenisicama. Ako želiš da ti Shuz.-ice napravimo na Startas tenisicama to treba naglasiti prilikom narudžbe. Da budeš siguran/sigurna u veličinu koja ti treba možeš pogledati naš “size chart” (tablicu brojeva). Savjetujemo da izmjeriš duljinu stopala. Također, ako si između dvije veličine bolji izbor je uzeti veći broj – Veličine 35,42,43,44,45 i 46 radimo samo na Startasicama.

Shuz.
36- 23 cm
37- 23,5 cm
38- 24 cm
39- 25 cm
40- 25,5 cm
41- 26 cm

Molimo da u veličinu budete sigurni jer zamjene ne radimo.

Koja je cijena?

Pored svakog modela u galeriji je naznačena cijena. U tu cijenu su uključene tenisice, usluga oslikavanja i dodatnog materijala (satenske mašnice, vezice, čipka i sl.).
U slučaju da se radi o personaliziranim tenisicama sa izmjenama, dodatnim natpisima, crtežima ili ako nam ti doneseš svoje tenisice na oslikavanje (tada naplaćujemo samo uslugu oslikavanja) onda se o cijeni dogovaramo osobno.

Koje informacije treba dati pri narudžbi?

Ako se odlučiš i poželiš naručiti treba nam:

– ime modela koji te zanima ili opis tvoje ideje
– veličina tenisica
– adresu ako šaljemo poštom
– broj mobitela da te možemo kontaktirati kada su shuzice gotove
– način plaćanja ( prilikom preuzimanja u našoj radionici možete platiti gotovinom a ako se shuzice šalju onda je obavezna uplata na račun )

Koji je rok isporuke?

Od dana kada primimo i finaliziramo narudžbu treba nam 7 do 14 radnih dana za izradu i isporuku. Sa izradom možemo požuriti ali tada molimo da nam se to naglasi prilikom narudžbe, odnosno do kojeg datuma shuzice trebaju biti gotove. Ukoliko zbog neplaniranih okolnosti ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, osobno ćemo te kontaktirati koristeći kontakt podatke koje si naveo/navela pri naručivanju.

Kako funkcionira dostava i plaćanje?

Ako si iz Zagreba shuzice možeš pokupiti direktno u našem ateljeu/uredu/showroom-u, koja se nalazi na adresi Europski trg 1, uz obaveznu prethodnu najavu.

Plaćanje se vrši osobno prilikom primopredaje ili uplatom na račun.

Shuz.-ice možemo poslati poštom, plaća se uplatom na račun a poštarina iznosi 20kn po paru.
U slučaju da poštar dođe i nema nikoga da preuzme paket, ostaviti će ti ceduljicu s kojom paket u roku 7 radnih dana podižeš u pošti.

Kako održavati Shuzice?

Tenisice su oslikane posebnim bojama za tekstil, koje se toplinom fiksiraju i nakon toga podnose pranje do 30/40 stupnjeva. S obzirom da su ovdje u pitanju tenisice, obuća koju je i inače riskantno prati u perilici za rublje, naša je preporuka da mrlje pokušate ručno ukloniti, sa nježnim sredstvom.

Tenisice koje su samo oslikane (nemaju po sebi dodatnih detalja kao što su čipka, gumbi, zakovice i sl.) možete oprati ali isključivo na svoju odgovornost jer može doći do toga da boja izblijedi, pogotovo metallic boja i boja sa šljokicama.

Modele s apliciranom čipkom je zabranjeno prati strojno. Možete nam se i osobno javiti za savjete oko održavanja.

 

NARUČI

Uvjeti korištenja

Ovi uvjeti reguliraju proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto.

Uvjeti poslovanja vrijede za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske. Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća uvjete poslovanja, što se potvrđuje narudžbom artikala. Molimo da nam svoje eventualno neslaganje s uvjetima bilo u cijelosti ili djelomice u pismenom obliku dostavite prije svoje prve narudžbe. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje narudžbom artikala internetom (Facebook page Shuz., E-Mail-chooseshuz@gmail.com). Kupoprodajni ugovorni proces postaje pravovaljan nakon primitka pošiljke. Zadržavamo pravo na pogrešne navode.

 

1. Usluga

Cijene proizvoda u Internet prodaji konačne su na dan narudžbe. Cijene su izražene u kunama.
Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji objavljena slika i osnovni opis tj. ime proizvoda.
Proizvodi će Vam biti dostavljeni putem HP Expressa ili običnom poštom. Rok dostave jest 7 do 14 radnih dana, a ukoliko neki proizvod treba duže čekati o tome ćete biti obaviješteni.
Nakon što ste nam predali narudžbu, dobit ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena a proizvod u procesu izrade.

Jednom poslana narudžba može se otkazati isključivo u roku 24 sata.

Ukoliko želite vratiti proizvod, to možete učiniti iz opravdanih razloga u roku 7 dana od primitka. Reklamacije radi krivo izabrane veličine ne uvažavamo. Molimo da nas kontaktirate kako bi vam objasnili postupak vraćanja proizvoda.
Popravke vršimo besplatno unutar mjesec dana od isporuke ili po dogovoru.

2.Podaci o isporuci

Dostava poštom se naplaćuje, sa uključenim troškovima pakiranja, po primitku proizvoda. Početna cijena je 20 kuna, a povećava se sukladno težini paketa. Proizvode nemamo na zalihama već ih isključivo radimo na zahtjev u željenoj veličini, a rok isporuke je 7 do 14 radnih dana nakon narudžbe. Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, osobno ćemo Vas kontaktirati koristeći kontakt podatke koje ste naveli pri naručivanju.

3. Osnovni podaci potrebni za narudžbu

Ime i Prezime
Adresa
Kontakt (broj mobitela)
Ime modela i opis eventualnih izmjena
Veličina